Verhalen

Ben je benieuwd naar wat we allemaal doen bij Ethias? Wil je meer weten over de verhalen van onze medewerkers? Of blijf je graag op de hoogte van ons laatste nieuws? Duik dan snel in deze verhalen en laat je inspireren!

Top Employer

Top Employer, en dat voor de derde keer op rij!

Mogen we ons ook dit jaar opnieuw Top Employer noemen? Absoluut! De gerenommeerde vakjury van het Top Employer Institute beoordeelde ons HR-beleid in al haar facetten en beloonde ons met deze knappe erkenning. Voor de derde keer op rij, trouwens!
Ethias Hasselt 222

In de kijker: ‘Young Talent Development'

Ethias zet resoluut in op een duurzame en toekomstgerichte tewerkstelling. Precies daarom geven we al onze medewerkers (jonger dan 35), in samenwerking met de Universiteit van Hasselt en het HEC Liège, de kans om deel te nemen aan het Young Talent Development programma. Gebeten om meer te weten? Je ontdekt er hieronder alles over!

Ethias Hasselt 177

Ethias, een bedrijf met een duidelijke visie

Ethias als bedrijf? Dat steunt op vier essentiële strategische pijlers. Ze belichamen vandaag nog steeds onze unieke bedrijfscultuur en worden door onze medewerkers beleefd, gesmaakt én uitgedragen. We nemen ze alle vier onder de loep.