Ethias Hasselt 70

Hoe voelt het om te werken bij Ethias?

Werken bij Ethias? Dat betekent meer dan werken bij een ‘gewone’ verzekeraar. Veel meer! Bij ons vind je immers een breed scala aan uitdagende functies en groeimogelijkheden. Zo kun je je perfecte carrièrepad uitstippelen. Benieuwd? Ontdek meteen in welk profiel jouw talenten het best tot hun recht komen!

Wie is Ethias als werkgever?

Onze 2 hoofdkantoren in Luik en Hasselt, onze 37 regionale kantoren over heel België en onze 2 customer centers bruisen van de dynamiek? Samen stellen ze bijna 2000 gedreven medewerkers tewerk, die er alles aan doen om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Mét de glimlach!

Naast een gevestigde, betrouwbare en Belgische verzekeraar voor onze klanten, willen we een warme, enthousiaste en menselijke werkgever zijn voor onze medewerkers. We dragen ook bewust ons sociaal steentje bij en we zorgen voor een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Wat is de visie van Ethias?

Van onze brand purpose tot onze visie, van onze kernwaarden tot onze missie: op deze vier fundamentele strategische pijlers werd Ethias gebouwd. En vandaag? Vandaag dragen we deze visie nog steeds uit in alles wat we doen. Je ontdekt er alles over via:

Waarom kies je voor Ethias als werkgever?

Kiezen voor Ethias? Dat is kiezen voor een groot Belgisch bedrijf met een sterke regionale verankering, voor een menselijke werkgever die graag flexibiliteit en vrijheid biedt en voor een maatschappelijk verantwoorde en geëngageerde speler. Kortom, kiezen voor Ethias? Dat is een goede keuze!

Een Belgisch bedrijf, lokaal verankerd

Een persoonlijke, warme aanpak in een betrouwbaar, nationaal bedrijf vol groeikansen? Daar zorgt Ethias voor! Bij Ethias geniet je niet alleen van heel wat mogelijkheden, maar tel je ook volledig mee. Niet als nummer, wél als mens.

Een hechte partner, op kantoor én daarbuiten

Als vooruitstrevend bedrijf dragen we graag ons steentje bij aan een gezonde balans tussen werken en genieten. Jij staat immers centraal, doet er écht toe, wordt gehoord en krijgt alle ruimte om het beste van jezelf te kunnen geven.

Een gedreven onderneming, gefocust op jouw groei

Jouw carrière en groei? Dat is voor Ethias het allerbelangrijkste. We bieden je namelijk een brede waaier aan leer- en ontwikkelingskansen. Aan jou om ze te grijpen! Zo komen je talenten gegarandeerd het best tot hun recht!

Een bewuste verzekeraar, voor mens en maatschappij

Naast onze doorgedreven focus op klanttevredenheid, dragen we bij Ethias ook ons steentje bij aan een duurzame, sociaal verantwoorde maatschappij. Zo helpen we met z’n allen een positieve impact te maken!

Ethias, Top Employer met Top Employees!

Uitmuntende arbeidsomstandigheden, een mensgerichte werkomgeving én een unieke, aangename bedrijfscultuur waarin medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven? Dat typeert Ethias perfect en… levert ons al drie jaar op rij het label van ‘Top Employer’ op!

Wil je nog meer weten over Ethias?

Ben je gebeten om meer te weten en wil je je graag verder verdiepen in de verzekeringswereld, in ons uitgebreide diensten- en productengamma of in onze algemene bedrijfscultuur? Lees dan snel verder en leer Ethias nóg beter kennen!

In welk profiel komen jouw talenten perfect tot uiting?

Voor ieder wat wils: bij Ethias geniet je van een brede selectie aan functies in zeven verschillende domeinen. Neem zeker een kijkje naar onze verschillende profielen hieronder en laat je talenten volop schitteren!